The Secret (of falling asleep)

February 2, 2009 | Lifestyle | 0 comments

Een tijdje geleden heb ik het boek ‘The Secret’ cadeau gekregen. Je weet wel, het welbekende boek over de wet van de aantrekkingskracht. Volgens deze wet kun je alles krijgen wat je wilt, als je het maar graag genoeg wilt. Dus hoe meer je fantaseert en denkt aan datgene wat je wilt, hoe meer je het aantrekt.

Als je dit maar lang genoeg blijft doen, wordt je verlangen/wens realiteit. Volgens het boek. Heb je toch weer een excuus om te fantaseren, het is goed voor je!

Ik heb het boek nog niet uitgelezen, maar ben wel al bij het hoofdstuk over toepassing van het geheim. Er zijn drie fasen:
– Vragen; met je gedachten duidelijk aangeven wat je wilt
– Geloof; geloven dat wat je wilt, al van jou is
– Ontvang; voorstellen dat je het al hebt ontvangen. En hoe je je voelt als het ontvangen hebt.

Ik besloot om het maar te proberen, want…you never know! Ik doe het altijd voor het slapen gaan, omdat ik me dan beter kan concentreren. Overdag ben je (vooral als vrouw zijnde), meestal met meerdere dingen tegelijk bezig.

Also read:  A lot of Iceland and a little bit of retro

So does it work?

Ehh…ik heb geen flauw idee. Tijdens de tweede fase val ik altijd in slaap. Seriously.

Ik neig trouwens naar de ‘niet’ kant. Naar mijn idee moet je niet alleen denken, maar ook doen. Want om die mooie schoenen, die leuke baan etc te krijgen, moet je toch wat doen. (Ten eerste; je huis uitkomen, want ze komen helaas niet uit de lucht vallen). Aan de andere kant is het natuurlijk altijd goed om positief te denken.

Maar hey, je kan het altijd proberen. Of het nou werkt of niet, voor de dingen die je wilt in je leven. Het is zeker wel ‘the secret’ van het in slaap vallen. (In elk geval bij mij).

Tags: , ,

Comments

Je moet ingelogd zijn om te posten.


Back-to-top